Nora WebSolutions

Meer dan alleen webdesign

Website laten aanpassen

Niet tevreden met het uiterlijk of de presaties van je huidige site? Of wil je in de toekomst eenvoudig zelf updates en onderhoud kunnen doen?Laat NoraWebSolutions dan jouw website aanpassen zodat het weer een frisse, moderne website wordt.  Je hoeft enkel jouw wensen door te geven en ik ga aan de slag!

 

Omzetten naar WordPress of een ander design?

Is de oude website nog geen WordPress site?, dan zet ik deze graag voor je om. Ook als jouw site al wel gebruik maakt van WordPress, kun je bij mij terecht voor een nieuwe look. Een nieuw template dat ik vervolgens helemaal aanpas naar jouw wensen, zorgt voor een moderne site. Volledig resonsive, zodat de site goed werkt op tablet, laptop en mobiel.

 Updaten en onderhouden

Heb je een bestaande site in WordPress en wil je graag leren hoe je zelf updates kunt doen. Ik leer je dat eenvoudig zelf te doen. Doe je dat liever niet zelf? Dan ga ik voor je aan de slag.

Website check

Twijfel je over de prestaties van je website of het uiterlijk? Laat mij dan een website check uitvoeren. Ik kijk naar snelheid, lay out en logica en geef je op basis hiervan een advies. De mogelijke verbeteringen kun je naar wens zelf uitvoeren of door mij laten doen.

 Kosten aanpassen website

De kosten voor het aanpassen van een website zijn afhankelijk van veel factoren, zoals: 

  • Gaat het om het omzetten van een bestaande site naar een WordPress site of is de site al in WordPress gebouwd.
  • Zijn de wijzigingen allemaal al helder of heb je daar mijn hulp bij nodig.
  • Wil je dat ik je site check en op basis daarvan een advies uitbreng.
  • De complexiteit van de bestaande en gewenste site. Zijn er veel extra’s nodig, zoals bijvoorbeeld formulieren, kalenders, webshops of bookings-systemen.

Daarom kan ik hier geen standaard bedrag noemen, wil je graag een indicatie ontvangen? Neem dan even contact met mij op en beschrijf je wensen zo nauwkeurig mogelijk.

Advies of een offerte nodig?

Neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. 

 

 

10 + 3 =