Nora WebSolutions

Meer dan alleen webdesign

Een nieuwe website laten maken

Een website is een noodzakelijk onderdeel van elk modern bedrijf, groot of klein en wat de dienst of het product ook is. Een website is het visitekaartje van je onderneming en dan wil je natuurlijk dat bezoekers en klanten een goede eerste indruk krijgen. Die eerste indruk kun je immers maar één keer maken. NoraWebSolutions vertaalt jouw ideeën naar een goedwerkende website of webshop die past bij jouw bedrijf. Volledig op basis van jouw wensen. Als je zelf niet over de technische kennis beschikt om je eigen website te bouwen dan zorgt NoraWebSolutions graag voor een professionele website.

WordPress als basis

Ik maak gebruik van WordPres als CMS-systeem. Van kleine websites tot grote webshops, simpel of complex: met WordPress is het allemaal mogelijk. En het maakt het eenvoudig om zelf bij te houden als de site eenmaal staat. Zo bespaar je kosten voor onderhoud en ben je flexibel om wijzigingen direct zelf door te voeren. Ik kan je eenvoudig leren hoe je dit doet. En uiteraard, als je dat niet ziet zitten, laat je het mij gewoon doen.

Een moderne website

Een website moet modern overkomen en lekker snel zijn. En websites moeten er altijd goed uitzien. De sites die ik bouw zijn geschikt voor elk aparaat. Of je deze nou bekijkt op laptop, mobiel of tablet.

Kosten website laten maken

De kosten voor een eigen website zijn afhankelijk van veel factoren, zoals:

  • Gaat het om een eenvoudige of een complexe website.
  • Zijn de teksten en beeldmateriaal al uitgezocht of heb je daar mijn hulp bij nodig.
  • Beperkt aantal pagina’s of veel verschillende soorten pagina’s met formulieren en koppelingen met databases.
  • Standaard design of een op maat gemaakt design.

Daarom kan ik hier geen standaard bedrag noemen, wil je graag een indicatie ontvangen? Neem dan even contact met mij op en beschrijf je wensen zo nauwkeurig mogelijk.

Advies of een offerte nodig?

Neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. 

 

 

13 + 10 =