NoraWebSolutions

Meer dan alleen webdesign
U

Traffic naar je website

Met een mooie website alleen ben je er niet. Je hebt bezoekers nodig! Zonder traffic naar je site, heeft je website simpelweg geen enkel bestaansrecht. NoraWebSolutions kan je helpen met Google Analytics, SEA (Google Adwords) en SEO (Search Engine Optimalisation). 

 

Google Analytics

Met Google Analytics is het mogelijk om vrijwel alle activiteiten naar, op en van de website te meten en inzichtelijk te maken. Hier begint in feite alles mee, want zonder te meten en te analyseren, weet je niet waar je mee bezig bent.  

We stellen ‘doelen’ in, om zo conversies te kunnen meten. Een conversie is bijvoorbeeld de aankoop van een product, het inschrijven voor een nieuwsbrief of het bezoeken van een bepaalde pagina. Voor een webshop is het inrichten van e-commerce binnen Google Analytics een must. 

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization. Zoekmachine Optimalisatie in het Nederlands. Met SEO zorg je ervoor dat jouw website zo hoog mogelijk komt te staan op relevante zoektermen. Dit resultaat behaal je o.a. door de techniek van de website, tekstoptimalisatie en link populariteit.

SEA/Google AdWords

SEA staat voor Search Engine Advertising. Dit is het betaald adverteren in de zoekmachine. Het verschil met SEO is dat je voor SEA betaalt voor het tonen van jouw website in de zoekresultaten. Door te adverteren kun je voor een aantal relevante zoektermen snel bovenaan in Google verschijnen.

De zoekmachine van Google maakt gebruik van een eigen advertentiesysteem; Google AdWords. Door middel van een veilingsysteem kun je bieden op basis van zoektermen en/of zoekwoorden.

We bedenken de zoekwoorden die jouw doelgroep waarschijnlijk zal gebruiken. Deze voeren we in AdWords in en we selecteren dan de beste aan de hand van relevantie en kosten. We koppelen Google Analytics aan Google Adwords en optimaliseren zo de AdWords campagne.

Naast adverteren in het zoeknetwerk, bestaat ook de mogelijkheid om te adverteren in het Google displaynetwerk. Om snel naamsbekendheid te krijgen, is display advertising bijvoorbeeld een goede optie.

Kosten hulp bij genereren site traffic

De kosten voor hulp bij het genereren van traffic hangen af van wat je wilt dat ik voor je beteken.

  • Heb je zelf al enige kennis van Google Analytics, SEO en SEA? Of maak je er al gebruik van?
  • Hoe complex is de site en het onderwerp.
  • Wil je na advies van mij veel zelf doen of maak je ook daarna nog graag gebruik van mijn hulp.

Daarom kan ik hier geen standaard bedrag noemen, wil je graag een indicatie ontvangen? Neem dan even contact met mij op en beschrijf je wensen zo nauwkeurig mogelijk.

Advies of een offerte nodig?

Neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. 

1 + 7 =